Наши партнери и соработници

Tuborg

Tuborg

The name Tuborg comes from Thuesborg ("Thues castle"), a Copenhagen inn from the 1690s situated in the
Pofix

Pofix

PO FIX е современа фабрика за производство на високо квалитетни материјали од областа на градежништвото. Изградена е
Bovin

Bovin

Bovin Winery is the first privately build winery in Macedonia. The company was established in 1998, the
Promes

Promes

Да бидеме пазарен лидер во дејноста. Да освојуваме и плениме со врвниот квалитет и пристапот секаде каде
Gudalat

Gudalat

Gudalat D.O.O. has a short but glorious history. It was established in 1999 as a Swiss investment
Prosvetno Delo

Prosvetno Delo

Издавачката верига на „Просветно Дело” е долга повеќе од шеесет години. Нејзините алки се нижeни со знаење,
MIK Sveti Nikole

MIK Sveti Nikole

МИК Свети Николе е компанија со најдолга традиција во месната индустрија во Р.Македонија. 50-годишната успешна приказна и
Tikves

Tikves

Традицијата на винарството во Македонија и Тиквешијата е вековна. Уште од времињата на Римската Империја е запишано
Carlsberg

Carlsberg

The Carlsberg Group is a German-style brewing company founded in 1847 by J. C. Jacobsen. The company's
Cocta

Cocta

Cockta is a soft drink from Slovenia. Its main ingredient comes from the dog rose hip; the
Orangina

Orangina

In 1936, an icon was born, Orangina. Since then, the brand has grown into the most natural
Tullamore Dew

Tullamore Dew

Set in the heart of Ireland, our Old Bonded Warehouse sits on the banks of Tullamore’s Grand