MIK Sveti Nikole

МИК Свети Николе е компанија со најдолга традиција во месната индустрија во Р.Македонија. 50-годишната успешна приказна и овозможи на компанијата да прерасне во субјект со највисока репутација и непобитен легитимитет вo сегментот на месната индудстрија во нашата држава.

Опис

МИК Свети Николе е компанија со најдолга традиција во месната индустрија во Р.Македонија. 50-годишната успешна приказна и овозможи на компанијата да прерасне во субјект со највисока репутација и непобитен легитимитет вo сегментот на месната индудстрија во нашата држава.

Детали
Датум:
Клиент:
Вештина:
Категорија:
Сподели