Zlaten Dab

Создаден во високо квалитетни услови, Златен Даб е производ на модерна технологија, врвна опрема и одлични суровини, сето тоа искомбинирано на совршен начин, благодарение на речиси 90-годишната традиција на Прилепската Пиварница, како и врвното знаење на пивските мајстори. Со јасножолта боја, стабилна кремаста пена и пријатен мирис, Даб нуди избалансиран, софистицирано горчлив вкус кој започнува како свеж и газиран, а завршува како елегантно сув, со нијанса на горчливо и слатко, што го прават Даб одлично пиво за летно уживање. Совршен до детаљ, со возбудливи линии и модерен изглед, Даб ти нуди свежина и неповторлив вкус!

Опис

Создаден во високо квалитетни услови, Златен Даб е производ на модерна технологија, врвна опрема и одлични суровини, сето тоа искомбинирано на совршен начин, благодарение на речиси 90-годишната традиција на Прилепската Пиварница, како и врвното знаење на пивските мајстори. Со јасножолта боја, стабилна кремаста пена и пријатен мирис, Даб нуди избалансиран, софистицирано горчлив вкус кој започнува како свеж и газиран, а завршува како елегантно сув, со нијанса на горчливо и слатко, што го прават Даб одлично пиво за летно уживање. Совршен до детаљ, со возбудливи линии и модерен изглед, Даб ти нуди свежина и неповторлив вкус!

Детали
Датум:
Клиент:
Вештина:
Категорија:
Сподели