Skopsko

Ние го сакаме пивото затоа што нè зближува. Тоа носи уживање. Пивото може да биде дел од здрав и урамнотежен животен стил доколку се консумира одговорно.

Опис

Ние го сакаме пивото затоа што нè зближува. Тоа носи уживање. Пивото може да биде дел од здрав и урамнотежен животен стил доколку се консумира одговорно.

Детали
Датум:
Клиент:
Вештина:
Категорија:
Сподели